Buffon niet kapot te krijgen en wil verlengen bij Juve

26-1-2018 18:45 - Door: M.d.Z.

Buffon niet kapot te krijgen en wil verlengen bij Juve

Waar de Italiaans doelman Gianluigi Buffon als international heeft afgezwaait, wil hij graag blijven spelen bij Juventus.

Vervolg: Buffon niet kapot te krijgen en wil verlengen bij Juve

Waar de goalie over enkele dagen zijn 40e verjaardag mag vieren, heeft Gianluigi Buffon te kennen gegeven dat hij graag wil blijven spelen bij Juventus. In 1995 maakte Gianluigi Buffon zijn debuut en van ophouden wil de doelman dan ook niet weten. Waar het contract van de goalie komende zomer afloopt, wil hij graag snel om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

 

'k zal voorzitter Agnelli binnenkort ontmoeten,' laat de goalie weten in gesprek met La Repubblica. 'Ik wil weten wat voor kleren ik kan dragen, als Juventus denkt dat ik nog steeds belangrijk kan zijn. Ik zou graag willen blijven spelen, maar de beste oplossing zou met het team gevonden moeten worden. Wat zeker is dat ik geen probleem voor Juventus of voor mijn teamgenoten wil worden.'

 

Tot dusver staat de teller op 638 wedstrijden voor Buffon, die zijn prijzenkast gevuld zag worden met acht landstitels met Juventus en drie nationale bekers. In 2006 kwam daar ook nog eens een wereldtitell bij.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Buffon niet kapot te krijgen en wil verlengen bij Juve

Een korte samenvatting: Waar de Italiaans doelman Gianluigi Buffon als international heeft afgezwaait, wil hij graag blijven spelen bij Juventus..

Meest gelezen