Voorbeschouwing: PSV - BATE (Champions League play off return)

29-8-2018 20:15 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: PSV - BATE (Champions League play off return)

Groot belang woensdagavond in Eindhoven, waar PSV zich in het returnduel van de play off kan plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.

Vervolg: Voorbeschouwing: PSV - BATE (Champions League play off return)

Heenduel:
Waar PSV vorige week in Wit Rusland zenuwachtig aan het duel begon, kwam het vroeg op achterstand tegen BATE. Echter kregen de Eindhovenaren een makkelijk gegeven strafschop, wat ze terug in het duel bracht. PSV liep uiteindelijk naar een 2-3 zege uit in blessuretijd, maar daarmee is het duel nog alllerminst gespeeld.

 

Eredivisie:
PSV speelde een slechte wedstijd afgelopen weekend op bezoek bij PEC Zwolle, waar de ploeg in de uiterste slotfase een doelpunt van Luuk de Jong nodig had om de 1-2 zege veilig te stellen. Eerder ging het tegen Fortuna Sittard in de slotfase ook nog maar net goed, de ploeg lijkt het dus te moeten hebben van de slotfases.

 

Opstelling:
Zoet - Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino - Rosario, Hendrix - Bergwijn, Pereiro, Lozano - De Jong (opstelling PSV).

 

BATE
De ploeg uit Wit Rusland begon vorige week thuis nog voortvarend aan het duel, waarin het vlug op voorsprong wist te komen. Maar het tegendoelpunt van PSV bracht de ploeg aan het wankelen, wat ze uiteindelijk de winst kostte tegen PSV door een late treffers.

 

Waar de ploeg minimaal 2 doelpunten nodig heeft, mag PSV dan niet tegen scoren. Wellicht kunnen de Eindhovenaren zich vastklampen aan de vorige uitslagen van BATE in uitduels van de voorrondes tegen HJK Helsinki (1-2) en Qarabag (0-1).

 

Waar de trainer van BATE enkele spelers rust lijkt te gaan geven in het duel met PSV is de opstelling nog niet bekend.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: PSV - BATE (Champions League play off return)

Een korte samenvatting: Groot belang woensdagavond in Eindhoven, waar PSV zich in het returnduel van de play off kan plaatsen voor de groepsfase van de Champions League..

Meest gelezen