Mohamed Salah breekt stokoud record bij Liverpool na 50e goal

25-10-2018 17:10 - Door: M.d.Z.

Mohamed Salah breekt stokoud record bij Liverpool na 50e goal

De Egyptisch international Mohamed Salah speelt pas vanaf de zomer van 2017 in het shirt van Liverpool, maar heeft nu al de 50 goals weten te bereiken.

Vervolg: Mohamed Salah breekt stokoud record bij Liverpool na 50e goal

In het Champions League duel met Rode Ster Belgrado wist Salah treffers 49  en 50 voor zijn rekening te nemen, daar had de sterspeler van The Reds slechts 65 duels voor nodig.

 

 

 

 

Salah heeft hiermee een stokoud record uit de jaren 40 weten te verbeteren, dat record stond op naam van Albert Stubbins die in 77 duels tot 50 treffers kwam voor Liverpool FC.

 

Salah was na afloop van het Champions League duel dan ook bijzonder trots, 'Het is een prachtig record. Ik hoop nog veel goals te maken voor Liverpool.' Ook coach Klopp was opgelucht, want de scoringsdrift van Salah leek even te stokken, 'Hopelijk komt het geklets dat hij te weinig scoorde nu ten einde. Ik heb nooit getwijfeld aan hem en voor een speler is het ook niet goed als hij gaat twijfelen of hij het nog wel kan.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mohamed Salah breekt stokoud record bij Liverpool na 50e goal

Een korte samenvatting: De Egyptisch international Mohamed Salah speelt pas vanaf de zomer van 2017 in het shirt van Liverpool, maar heeft nu al de 50 goals weten te bereiken..

Meest gelezen