Pochettino: Je verdient de Champions League zo niet eens

25-10-2018 16:44 - Door: M.d.Z.

Pochettino: Je verdient de Champions League zo niet eens

De remise tegen PSV woensdagavond zorgde voor de puntendeling, iets waar het Engelse Tottenham niks mee opschoot. De ploeg van Pochettino wist nog geen enkel duel te winnen in de groepsfase.

Vervolg: Pochettino: Je verdient de Champions League zo niet eens

'Het is heel simpel. Als je deze wedstrijd niet wint, verdien je het niet om in de Champions League uit te komen,' weet de Argentijnse coach na afloop dan ook haarfijn uit te leggen.

 

'We hadden de wedstrijd vandaag al lang en breed moeten beslissen. In dit soort duels, bij een 2-1 voorsprong, moet je de wedstrijd gewoon doodmaken, anders blijft je tegenstander altijd een kans maken.'

 

De Champions League overwintering is er dan ook niet meer bij voor The Spurs weet Pochettino te vertellen, 'Onze kansen zijn zo goed als verkeken. Met één punt uit drie wedstrijden wordt het heel lastig. Ik ga niemand hier de schuld van geven. Als ik dat wel zou doen, moet ik louter en alleen naar mezelf kijken. Ik ben als trainer verantwoordelijk, de spelers zijn er alleen om te voetballen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Pochettino: Je verdient de Champions League zo niet eens

Een korte samenvatting: De remise tegen PSV woensdagavond zorgde voor de puntendeling, iets waar het Engelse Tottenham niks mee opschoot. De ploeg van Pochettino wist nog geen enkel duel te winnen in de groepsfase..

Meest gelezen